Неділя, 07 липня 2019 12:35

Nissan оновив модель NT450 Atlas

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, після оновлень машина стала екологічнішою та економічнішою.

Компанія Nissan оновила вантажівку NT450 Atlas. Автомобіль отримав модернізований турбодизель, нову передню підвіску, а також низку систем безпеки вже в базовій комплектації. Доступне електричне стоянкове гальмо і нова мультимедійна система.

Ця модифікація в сімействі вантажівок Atlas не є розробкою Nissan, а поставляється в рамках проекту по ребеджінгу компанією Mitsubishi Fuso trucks and buses. Це оновлення досить велике, воно стосується дизельних модифікацій. Гібридних NT450 Atlas компанія більше пропонувати не планує.

Автомобіль отримав модернізований 3,0-літровий турбодизель 4P10. Він має низку екологічних поліпшень, що дозволило істотно скоротити рівень викидів окислів азоту. Витрата пального також знизилась та складає 8,5 л/100 км, за даними виробника. Версії з трансмісією DUONIC 2.0 при запуску двигуна тепер автоматично переходять в режим Eco.

Компанія стверджує, що після доопрацювань NT450 Atlas є найбільш екологічно чистою вантажівкою в своєму класі на ринку Японії, а також однією з найбільш економічних.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: