Середа, 19 червня 2019 10:00

JCB розширила модельний ряд ковшових щіток

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки застосовуватимуться на сільськогосподарських та будівельних телескопічних навантажувачах.

JCB Attachments поповнила існуючий асортимент чотирма ковшовими щітками, призначеними для використання на сільськогосподарських та будівельних телескопічних навантажувачах. Наразі продукти цієї лінійки випускаються у п’яти розмірах.

Нові ковшові щітки вагою від 184 до 220 кг доступні для встановлення на ковші шириною від 1850 мм до 2450 мм. Загальна ширина щіток – 2005-2605 мм, центр кріплення та ширина підмітання – 1670-2270 мм, кількість сегментів – 38-52. Вимоги щодо потоку гідравлічної рідини – 100 л/хв, максимальний тиск становить 250 бар.

Навісне обладнання може використовуватись для підмітання та збирання різноманітних матеріалів, таких як бруд, зерно, рідкий та твердий послід, відходи коней. Також ковшові щітки можуть застосовуватись комунальними господарствами для прибирання вулиць, доріг, тротуарів та інших ділянок від сміття, снігу або піщаних заносів. На будівельних майданчиках щітки допоможуть позбавитись різноманітного дрібного будівельного сміття.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: