П'ятниця, 31 травня 2019 16:15

В Києві представлять лінійку автотехніки вітчизняної розробки

SpecMachinery.com.ua вже не раз розповідав про проекти спец- і автотехніки, реалізовані українськими компаніями на безе шасі відомих брендів. Так в нашій країні з'являються абсолютно унікальні самоскиди, крани, підйомники, паливозаправники і багато іншого.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на літній виставці Агро-2019, яка буде проходити в Києві з 4 по 7 липня вітчизняний завод спецтехніки «Техкомплект» представить цілий ряд продукції власної розробки.

В якості одного з напрямків - на стенді будуть представлені самосвальні кузова з 3-стороннім типом розвантаження.

Об’єм сипучих вантажів, які можна перевозити на самоскидах - 6-9,6 кубометрів (залежно від наявності надставних бортів). Такі самоскиди - оптимальні для невеликих агрофірм і підприємств, що спеціалізуються на перевезенні сільськогосподарської сировини або сипучих будматеріалів. Вони розраховані на вантажопідйомність 4-5 т (в залежності від моделі базового шасі).

Найбільш популярні марки базових вантажних шасі, використовуваних для установки самоскидних кузовів «Техкомплект», це ГАЗ (оптимальне співвідношення найнижчої ціни і самого об'ємного кузова з надставними бортами); МАЗ - найвища вантажопідйомність 5 т (на моделі МАЗ-4371N2), доступна ціна на шасі, невеликі витрати на сервіс і ремонт; IVECO - популярне європейське компактне шасі з хорошими експлуатаційними та сервісними характеристиками.

Крім того, як розповіли SpecMachinery.com.ua в компанії, в минулому році в Україні збільшився попит на автопаливозаправники. І тепер на виробничих потужностях заводу в Полтавській області кількість відкритих замовленнь-нарядів на виготовлення цистерн уже нараховує не одиниці, а десятки щомісяця. В якості базових шасі застосовують ГАЗ, МАЗ, IVECO, MAN, JAC.

Тому на виставці демонструватимуть одразу дві моделі паливозаправників - на базі шасі МАЗ 4371, а також на базі китайського шасі JAC N82 (при чому - вперше в Україні).

АТЗ на базі МАЗ розташується на стенді заводу «Техкомплект», а на базі JAC - на стенді партнера компанії «АГСОЛКО Україна». Всього ж в лінійці заводу автоцистерни об'ємом від 4 до 20 куб.м.

Нагадаємо, виставка АГРО-2019 пройде в Києві, на території НК «Експоцентр України», з 4 по 7 червня.

Експозиція ТЕХКОМПЛЕКТ буде розташована в рамках експозиції комерційного транспорту для АПК перед головним входом в Експоцентр.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: