Субота, 02 березня 2019 14:49

До прем'єри готується найвитриваліший електронавантажувач

Компанія Jungheinrich на виставці LogiMAT 2019 представить нову серію електричних навантажувачів з противагою.

Електричний вилочний навантажувач EFG 6 серії здатний працювати з вантажами масою до 9 тонн при відстані до центра ваги вантажу 900 мм. Його можна експлуатувати як в приміщеннях, так і на відкритих майданчиках.

Нова лінійка навантажувачів EFG 6-ї серії представить найважчі електронавантажувачі в асортименті виробника. Навантажувачі EFG 6 серії спеціально розроблені для підприємств, що оперують важкими вантажами.

Навантажувачі EFG 6 серії доступні в версіях як з ультрасучасними літій-іонними акумуляторами, так і з традиційними свинцево-кислотними. Завдяки продуманій концепції приводу, яка передбачає два асинхронні тягові електродвигуна і два синхронних реактивних двигуна підйому, навантажувачі EFG 6 серії забезпечують максимальну потужність при мінімальному енергоспоживанні. Для клієнтів з найвищими вимогами навантажувачі 6 серії в стандартній комплектації оснащуються пакетом drive & liftPLUS. Посилений гідравлічний блок дозволяє електричному навантажувача з противагою демонструвати максимальну продуктивність навіть при використанні самого важкого навісного обладнання.

Jungheinrich пропонує навантажувачі EFG 6 серії в 14 різних модифікаціях. Це найширший модельний ряд в сегменті високопродуктивних навантажувачів. Чотири різних версії з вантажопідйомністю від 6 до 9 тонн, двома варіантами відстані до центра ваги вантажу (600 і 900 мм) і ємністю батарей від 1 240 до 1 548 А-ч дозволяють підібрати навантажувач, точно відповідає потребам кожного клієнта. Навантажувач в стандартному виконанні з довгою колісною базою забезпечує високий рівень комфорту за рахунок чудовою плавності ходу навіть при русі по нерівних поверхнях. Компактні версії коротше і тому більш маневрені в порівнянні представленими на ринку аналогами конкурентів.

Широкий асортимент допоміжних систем, таких як addedVIEW і zoneCONTROL, забезпечує високий рівень безпеки навантажувачів EFG 6 серії.
За кругову оглядовість відповідає допоміжна система addedVIEW: на дисплей виводиться зображення симуляції виду зверху, дані для якої надходять від чотирьох розташованих по всьому периметру камер. Це дозволяє впевнено працювати в обмеженому просторі. Система zoneCONTROL допомагає збільшити безпеку трафіку на майданчику клієнта, завдяки автоматичному скидання швидкості і попереджень оператора в особливих зонах складу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: