Четвер, 20 липня 2023 12:43

У Франції розпочалося виробництво роботів-евакуаторів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французька компанія Multitract запустила у серійне виробництво спеціальних гусеничних роботів, які можуть евакуйовувати автомобілі.

Переміщення припаркованого автомобіля може перетворитись на важку роботу, особливо в умовах міста. Іноді немає місця, щоб поставити звичайний евакуатор попереду або позаду транспортного засобу.

Але на допомогу працівникам муніципальних служб прийшли спеціальні роботи – щось середнє між вантажівкою, вилковим навантажувачем і розміновувачем.

Строго кажучи, вони не роботи, адже працюють на 100 відсотків за вказівками людини-оператора, яка керує ними за допомогою дистанційного керування. Вони називаються Eastract.

У Eastract є пара гусениць і лоток, який ковзає вперед, як пандус. Він має вантажопідйомність у 2500 кг. Більш потужна модель TowTrack XL може впоратися з автомобілем масою 3500 кг.

Можливо, з часом такі машини зможуть працювати автономно, а міські паркувальники по всьому світу зможуть подвоїти кількість конфіскованих автомобілів.

За словами компанії, у переважній більшості випадків машини використовуються для евакуації саме несправних автомобілів з вузьких вулиць.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, але кілька невеликих міст у Британії з їх допомогою контролюють вже саме порушників правил парковки.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: