Середа, 14 вересня 2022 09:59

Естонія передала армії України другий сучасний мобільний госпіталь

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, міністр оборони Естонії Ханно Певкура передав Україні ще один сучасний мобільний госпіталь.

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур прибув до Києва на Копенгагенську конференцію північноєвропейських союзників з підтримки України.

«Раді приймати в Києві великого друга України, естонського міністра оборони Ханно Певкура. Естонія завжди ставила людей понад усе. Це те, що вони зараз роблять – постачають армії України найсучасніший мобільний госпіталь, який рятуватиме життя наших військових та цивільних. Дякуємо, друзі», – зазначив Олексій Резніков.

Нагадаємо, у серпні цього року стало відомо, що Естонія відправить Україні більше зброї та ще один польовий шпиталь.

У 2021 році повідомлялось, що Естонія готує для України перший польовий шпиталь типу «Role II». Мобільний госпіталь «Role II» забезпечує сучасну медичну підтримку на місцях.

Польовий шпиталь – ключовий елемент для надання допомоги постраждалим у районах бойових дій. У госпіталі є все необхідне для стабілізації і за потреби оперування постраждалих перед їхнім транспортуванням до лікарні.

Зазвичай до цього типу шпиталю входить намети і контейнери або, як правило, і те, й інше. Є амбулаторне відділення та декілька палат. Палати включають ізолятори та відділення інтенсивної терапії.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також до шпиталю входить операційна, передопераційна та післяопераційна зона, стоматологічне відділення, лабораторні та радіологічні відділення, підтримка та адміністрування шпиталю.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: