Вівторок, 17 листопада 2020 18:59

Liebherr вивів на ринок новий гусеничний екскаватор для зносу споруд

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Центр розробки та виробництва компанії Liebherr-France SAS виводить на світовий ринок нову модель R940, яка замінить R 944 C.

R 940 Demolition доповнить лінійку екскаваторів, до якої вже входять моделі R 950 Demolition і R 960 Demolition.

Двигун Liebherr, який відповідає стандарту Stage V і розвиває потужність 200 кВт, оснащений каталізатором окислення дизельного палива (DOC), системою SCR, сажевим фільтром і клапаном рециркуляції відпрацьованих газів, що забезпечує нижчу витрату пального і більш високу продуктивність. Ця машина також доступна у версії Tier 4 Final.

Як і інші представники цієї лінійки, R 940 Demolition також володіє оптимальними характеристиками, необхідні для акуратного демонтажу будівель.

Система управління демонтажем Liebherr, що отримала нагороду Intermat Innovation Award, гарантує стійкість екскаватора, навіть за найскладніших умов роботи.

Завдяки активному компоненту безпеки LDC, водій отримує в реальному часі інформацію про кут нахилу машини і положення інструменту. Якщо критичне значення перевищено, LDC автоматично запускає повідомлення про небезпеку.

Система безпеки інформує водія новинки Liebherr про кожен рух обладнання, яке може вплинути на стійкість екскаватора. Кабіна з кутом нахилу 30 ° забезпечує огляд робочої зони. Ходова частина з гідравлічним регулюванням і змінною шириною колії полегшує пересування екскаватора під час роботи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система фільтрації повітря в кабіні R940 створює здорове робоче середовище, так само як і система для зменшення кількості пилу. Також машина може бути обладнана повітряним компресором для очищення радіатора і кабіни.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: