Середа, 03 квітня 2019 13:00

HARP випустив оновлену лінійку маточинних вузлів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в І кварталі 2019 року Харківський підшипниковий завод (ХАРП) випустив оновлену лінійку маточинних вузлів HARP AGRO UNIT.

Вузол HARP AGRO UNIT цілісний, не обслуговуються і при цьому повністю ремонтопридатний, з можливістю заміни підшипника в будь-який необхідний час експлуатації без заміни корпусу. Вперше ХАРП вивів на ринок лінійку вузлів нового покоління для застосування в сільгосптехніки як вітчизняного, так і імпортного виробництва в 2014 році передає SpecMachinery.com.ua.

«В оновленій лінійці ширина корпуса, яка до цього складала 65 мм, приведена в повну відповідність із зарубіжними аналогами - 60 мм, - розповідає директор департаменту продажів підшипників Віталій Бугров. - Також розробники переглянули внутрішню конструкцію вузла, в результаті чого підшипник став ще легше вилучатися. Крім цього, в новинці встановлений ​​додатковий захист з боку диска».

Модернізуючи вузли, ХАРП не тільки вдосконалив продукт, а й зберіг вже наявні переваги - це оцинкований корпус, який покращує захист від корозії, касетне ущільнення Simrit type 3, що забезпечує високу ступінь захисту на весь термін служби, просту адаптацію і установку на будь-яке грунтообробне знаряддя.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: