Вівторок, 09 квітня 2024 10:39

Значне розширення специфікацій у Fullpro HT MSPS 15W-40

Суттєво розширено можливості використання прогресивної моторної оливи Opet Fullpro HT MSPS 15W-40, що тепер поширюються також на трансмісії позашляхової техніки та бензинові двигуни автомобілів і машин.

Перехід на нову формуляцію продукту супроводжений отриманням офіційних схвалень Volvo Truck VDS-4.5, Renault Trucks RLD-3 та Mack EO-S 4.5, які підтверджують виняткову якість та надійність оливи Fullpro HT MSPS 15W-40. Використання ретельно відібраних базових олив та сучасних пакетів легувальних додатків з вдосконаленими властивостями дозволило пройти ліцензування за новітньою сервісною категорією API CK-4 та надало можливість застосування у бензинових двигунах, що потребують сучасного класу API SN.

Олива Opet Fullpro HT MSPS 15W-40 тепер є придатною для використання не лише у двигунах вантажних автомобілів та спецтехніки, що відповідають рівням емісії Euro-6 / Stage IV / Tier 4F і нижчим, для яких базово регламентовано використання оливи категорій АСЕА Е9/Е7 чи попередніх, а також стандартів CAT ECF-3, Cummins CES 20086, Deutz DQC III-18 LA, DTFR 15C100 (MB 228.31), Ford WSS-M2C171-F1 та інших. Оновлений мастильний матеріал підходить для автоматичних трансмісій позадорожнього призначення серій 5000, 6000, 8000 та 9000 виробництва Аllison Transmission, що вимагають оливи зі специфікацією TES 439 ‒ колісних та гусеничних навантажувачів, бульдозерів, автогрейдерів, різноманітних самоскидів та спеціального обладнання.

Таким чином олива Fullpro HT MSPS 15W-40 виступає універсальним мастильним матеріалом (MFO) для ряду техніки добувної та будівельної промисловості і спеціальних машин та установок навіть у найважчих умовах роботи. Оптимізовані в’язкісно-температурні характеристики та підвищений запас лужних властивостей призначені для впевненого використання у позашляховій техніці за суворих умов і низьких швидкостей експлуатації та роботи двигунів на дизельному паливі з вмістом сірки до 500 ppm (0,05%).

Оновлена високотехнологічна олива Opet Fullpro HT MSPS 15W-40 при цьому сумісна із сучасними системами обробки відпрацьованих газів, наприклад DPF, DOC та ін. Відповідає вимогам класифікації JASO DH-2. Загалом підходить для американських, європейських і японських марок техніки та двигунів. Технічні характеристики продукту зазначені у картці товару.

Звертайтеся до партнерів Opet у своєму регіоні або купуйте необхідні оливи на buy.opet.ua.

Долучайтеся до групи у Facebook щоб бути на зв’язку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: