Четвер, 07 березня 2024 11:07

Моторні оливи для будівельної та кар’єрної техніки

Opet Lubricants постачає мастильні матеріали на конвеєр на заводі в Туреччині для техніки CNH серії Construction і пропонує такі ж оливи для сервісного обслуговування більшості будівельної-кар’єрної техніки в Україні.

Оливи конвеєрної заливки виробництва Opet Fuchs Madeni Yağ San. Tic. A.Ş. та повну сервісну підтримку надає офіційне представництво ТОВ «Фукс Мастила Україна». Під брендом Opet доступний широкий перелік високоякісних моторних олив для будівельної та кар’єрної техніки різноманітних виробників.

Високоефективна моторна олива широкого застосування Opet Fullpro HT CI-4 15W-40 поєднує у собі вимоги Caterpillar (ECF-2), Cummins (CES 20078 / 77) та ряд схвалень виробників комерційної техніки та двигунів, як от MAN, Mercedes-Benz, Volvo, Renault, Deutz. Демонструє надзвичайні робочі характеристики та призначена для дизельних та бензинових двигунів.

Моторні оливи Fullpro HT MSPS представлені у 3-х варіантах в’язкостей – 15W-40, 10W-40, 10W-30 (SAE J 300) − та відносяться до класу Mid SaPS, що надає одночасно високий ступінь захисту як прогресивним системам очищення вихлопу (DPF, DOC, EGR), так і потужними дизельним двигунам будівельно-кар’єрної техніки. Володіють специфікаціями API CK-4/CJ-4, ACEA E9, CAT ECF-3, Cummins CES 20086, DQC III LA, Renault, Volvo та рядом інших.

Придатною для роботи з паливом нестабільної якості, що містить багато сірки, є моторна олива для турбодизельних двигунів Fullmaster Turbo 15W-40, що має високий рівень експлуатаційних властивостей. Забезпечує базові вимоги на рівні ACEA E7 та додаткові показники ефективності згідно Cummins CES 20077 (300 год. тест у двигуні М11), MAN M 3275, Mack EO-N, MB 228.3, RLD-2, VDS-3 та ін.

Fullmaster 10W-40 є моторною оливою на синтетичній основі, що призначена спеціально для оснащених системою EGR дизельних двигунів комерційної техніки. Ліцензована згідно        API CI-4 та володіє рядом схвалень ключових OEM (Original Equipment Manufacturer – виробників оригінального обладнання). Вищий рівень робочих характеристик у польових випробуваннях продемонструвала Fullpro HT 10W-40 (API CI-4, ACEA E4/E7), яка має схвалення MB-Approval 228.5, MAN M3277, Deutz DQC III-10, Volvo і суміжні. Opet Fullpro HT 10W-40 є надзвичайно продуктивною моторною оливою з технологією 3-кратного захисту.

Універсальним високопродуктивним продуктом Opet для підприємств будівельної та видобувної галузі є олива на синтетичній основі Fullmax 10W-30, що відповідає найвищим експлуатаційним вимогам дизельних двигунів. Також підходить для бензинових двигунів та застосувань у кар’єрній і будівельній техніці, для якої регламентовано використання мастильного матеріалу за CAT ECF-2/1-a, Cummins CES 20078/77, Volvo VDS-3 та багатьох галузевих специфікацій.

Дізнатися детальніше про товар та отримати комерційну пропозицію можна у представників дистриб’юторської мережі Opet компанії «Фукс Мастила Україна». 

Долучайтеся до Opet у Viber та у Facebook, щоб отримувати актуальну інформацію та фахові консультації. 

Для власних потреб замовляйте ТУТ




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: