Понеділок, 10 квітня 2023 14:52

Представили зарядні пристрої для електромашин на будівельних майданчиках

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Walther-Werke представила нове рішення для зарядки електромобілів на будівельних майданчиках.

Зарядний пристрій R2Charger може одночасно живити два електромобілі з максимальною потужністю 11 кВт на підключення та розроблено спеціально для особливих вимог будівельних майданчиків.

Зарядний пристрій має міцний розподільний корпус і два міцно закріплені зарядні кабелі типу 2 довжиною п’ять метрів, які можна акуратно прибрати за допомогою кронштейнів у дверцятах корпусу.

За словами виробника, рішення підтримує Plug&Charge і може бути встановлено будь-де, де це необхідно для зарядки.

З точки зору електробезпеки, R2Charger пропонує термомагнітний вимикач, вбудовані УЗО та мініатюрні автоматичні вимикачі.

«Таким чином оператори будівельних майданчиків можуть запобігти перевантаженню, яке може виникнути внаслідок стягнення плати з невідповідних дистриб’юторів», – йдеться в документі.

Для захисту від постійних струмів замикання також включено виявлення постійних струмів замикання. У разі збою зв’язку з боку транспортного засобу активується функція автоматичного скидання.

Коментуючи запуск R2Charger компанія Walther-Werke посилається на те, що зарядка електромобілів на будівельних майданчиках стає все більш важливою:

«Все більше і більше транспортних засобів компаній, транспортних засобів від клієнтів або постачальників послуг і все більше транспортних засобів для будівельних майданчиків стають електричними. Як наслідок, потреба у відповідних варіантах заряджання на місці постійно зростає».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, R2Charger є відповідним рішенням для всіх операторів будівельних майданчиків, які хочуть створити зарядну інфраструктуру та бездоганно інтегрувати її у свою логістику.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: