П'ятниця, 22 січня 2021 19:16

Які новинки спецтехніки з'являться в Україні в 2021 р.

Нагадаємо, SpecMachinery.com.ua вже публікував на своїх сторінках думки виробників і дилерів спец- і автотехніки по результатам року, що минає, і плани на новий 2021 р. Тепер прийшов час поговорити про новинки, які вийдуть на ринок України у 2021 році.

CML

В компанії CML, офіційному дилері техніки JCB в Україні, журналістам SpecMachinery.com.ua розповіли, що в 2021 р. CML представить ряд новинок техніки JCB. Одна з них – поворотний телескопічний навантажувач JCB 555-210R. Модель стане заміною невеликих мобільних кранів, але більш вигідною економічно. Максимальна вантажопідйомність навантажувача становить 5,5 т, а максимальна робоча висота - 20,5 м.

Ще однією новинкою стане міні-екскаватор на гусеницях JCB 86C-2. Це вдосконалена машина, зі 100% сталевим корпусом. Ці машини призначені для важких умов роботи. Вони відрізняються потужним шасі, яке являє собою дуже міцну і легку Н-подібну раму, яка може витримати різні навантаження.

Останнім часом, все більшої популярності в світі набирають електричні машини і спецтехніка. Компанія JCB представила лінійку електричних моделей, в яку входить навантажувач, міні екскаватор і телескопічний навантажувач.

GEKKON

Як розповів SpecMachinery.com.ua Сергій Самохвалов, директор ТОВ «Геккон», офіційного представника виробника спецтехніки Hidromek, в 2021 році компанія представить в Україні нові фронтальні навантажувачі HIDROMEK HMK 635WL, HMK 640WL, завезе всю лінійку нової серії HIDROMEK H4, в першу чергу гусеничні екскаватори HIDROMEK HMK 230LC і HMK 310LC і 17-тонний колісний екскаватор HMK 150W.

Також планується представити в Україні повністю електричний колісний екскаватор HIDROMEK HICON 7W.

На думку Сергія Самохвалова, в 2021 р. трендом в комунальній сфері може стати спецтехніка з нульовим викидом.

Завод спецтехніки Техкомплект

У своєму коментарі SpecMachinery.com.ua представники Заводу спецтехніки «Техкомплект» відзначили, що карантинні обмеження завадили завершити головну мету 2020-го року: запустити в серійне виробництво власну телескопічну автовишку 18 м. В 2021-у році - серійне виробництво буде запущено, і у нас з'явиться істинно європейський підйомний механізм, але, тим не менш, випущений в Україні.

У компанії є ще багато й інших грандіозних, але здійсненних планів – щодо частки українського ринку у виробництві, продажу і сервісі дорожньо-будівельної спецтехніки, кранових установок.

Компанія в наступному році планує збільшити кількість виготовлених кузовних надбудов (самоскиди, фургони для аварійно-відновлювальної спецтехніки та вахтівок), посилити позиції на ринку нових автомобілів швидкої медичної допомоги, а також розширити присутність на ринку вантажопасажирських і бортових машин на базі автомобілів легкого комерційного сегмента.

Ассоль

ПМВКП «Ассоль» - офіційний дилер в Україні ряду провідних світових компаній и заводів важкого машинобудування, а також виробник спецтехніки, планує подальше вдосконалення своєї основної моделі виробництва. А саме - бульдозера UTRAK DM7 10-го тягового класу (про який SpecMachinery.com.ua вже докладно розповідав). У новому році з'являться його нові модифікації.

ВАРЗ

ТОВ «ВАРЗ» («Верхньодніпровський авторемонтний завод») в 2021 р. планує представити новий контейнеровоз-зерновоз ВАРЗ-НПС 2755. Це буде універсальний контейнеровоз, який може використовуватися для перевезення 40 F контейнера, а також має змінний 55 куб кузов для зернопродуктів, з вивантаженням назад.

Також ВАРЗ продовжує цікаві проекти по виготовленню напівпричепів-цистерн для перевезення хімічних, молочних і інших наливних продуктів з композитних матеріалів. Сучасні композитні матеріали дозволяють створювати харчові автоцистерни для зберігання і транспортування харчових рідин, таких як алкоголь, молочно-кисла продукція та багато інших. При цьому такі матеріали мають гарну теплопровідність, що забезпечує тривале збереження продукції - термін служби 30 років, і при цьому не вступають в реакцію і не виділяють шкідливих речовин.

Scania в Україні

Як розповіли SpecMachinery.com.ua в «Сканія Україна», в 2021 р. компанія представить на ринку України нову трансмісію в комплекті з V8 двигуном нового покоління.

У компанії не очікують яскравих тенденцій до технологічних проривів в 2021 р., які могли б стати трендом в Україні. У 2020 р. Scania представила вантажівку, що працює на метані, інтерес є, але він не є масовим. Про інші альтернативні видах палива говорити поки ще рано. В Європі ж явним трендом є електровантажівки і гібридні трансмісії.

Dongfeng в Україні

Комерційний директор ТОВ «Голекс» (офіційний дилер DONGFENG в Україні) Георгій Гогінадзе в своєму коментарі SpecMachinery.com.ua зазначив, що компанія в 2021 році має намір розширити в Україні лінійку середнєтонажних шасі, магістральних сідельних тягачів, а також запропонувати нове тривісне шасі для оптимізації сільськогосподарських перевезень.

На думку компанії, трендом року може стати розширення попиту і відповідно пропозиції електричних автомобілів в різних класах і сегментах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: