П'ятниця, 10 квітня 2020 10:32

Вихід електричного пікапа Rivian довелось відкласти

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спочатку планувалось випустити пікап цього року.

Американський електромобільні стартап Rivian змушений трохи відкласти ринковий дебют свого пікапа через нинішню ситуацію з коронавірусом. Цю інформацію підтвердив сам виробник. Керівництво компанії заявило співробітникам, що постарається звести порушення графіка до мінімуму.

Одним з перших цю новину повідомило видання Heart Of Illinois ABC, що не дивно, адже саме в Іллінойсі знаходиться фабрика Rivian, що раніше належала Mitsubishi Motors. Представник стартапу розповів журналістам, що до того як завод закрився минулого місяця на карантин, на ньому працювало 300 чоловік. Зараз вони як і раніше отримують зарплату, працюючи віддалено. Передбачається, що на піку виробничої потужності штат підприємства зросте до 1000 осіб.

Rivian R1T повинен був встати на конвеєр до кінця поточного року. Тепер перші покупці, скоріше за все, отримають свої електромобілі тільки в 2021-му. Коли саме - залежатиме від того, скільки триватиме локдаун, а цього поки ніхто не знає. Соплатформенний позашляховик R1S вийде через кілька місяців після пікапа.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: