Вівторок, 18 лютого 2020 17:26

"Кернел" отримає новий вітчизняний зерновоз КрАЗ

Як виявилося, вітчизняні аграрії купують не тільки закордонну техніку. Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новим зерновозом поповниться парк ТОВ «Кононовський елеватор» (відноситься до "Кернела"). І це буде – вітчизняний автомобіль-зерновоз КрАЗ-6511С4 колісної формули 6×4 вантажопідйомністю 20 тонн.

Автомобіль укомплектовано двигуном Євро-5 із турбонаддувом потужністю 430 к.с.; механічною, 9-ступеневою КЗП; обладнано надійною та зручною в експлуатації самоскидною зерновозною платформою виробництва ТОВ «Завод Алеко» (м. Волноваха) об’ємом 35 куб. м, розвантаження якої — бокове, на правий бік + назад; платформа складається з двох бортів, нижнього — відкривається зверху-вниз (для вивантаження зернових), верхнього — відкривається знизу-вгору — (для вивантаження силосу, гною, буряків, соломи, кукурудзи в качанах). Надійний захист і підвищене збереження вантажу в різних погодних умовах забезпечує тент, обладнаний механізмами для його розгортання та згортання. Є пневмо-електро і гідравлічні виводи під причеп та зчіпний пристрій.

Цей тип кузовів призначений для експлуатації в агрохолдингах та приватних господарствах, для перевезень зерна та інших сільськогосподарських вантажів на короткі та довгі відстані. Може використовуватися на автомобілях без причепу та у складі автопоїзда.

Кабіна безкапотного типу, має високі ергономічні показники робочого місця водія, що забезпечують йому максимальний комфорт під час роботи: комфортабельне сидіння на пневмопідвісці, рульова колонка, що регулюється, електросклопідйомники, функціональна панель приладів, автомагнітола, спальне місце - передає specmachinery.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: