Понеділок, 16 вересня 2019 16:06

В Україні запрацював унікальний комплекс для виготовлення ракетоносіїв

Державне конструкторське бюро «Південне» ім. М. К. Янгеля здійснює розробку нового ракетоносія Циклон 4М, в процесі роботи використовується унікальне високотехнологічне обладнання виробництва компанії CMS з Італії.

Для реалізації проєкту створення ракетоносія Циклон 4М КБ «Південне» уклало контракт з компанією CMS на розробку і виробництво спеціального обробного центру CONCEPT, який був виготовлений, поставлений та введений в експлуатацію в 2019 році - передає defence-ua.com. Це унікальний, і наразі єдиний в Україні верстат, який може виконувати всі технологічні операції по механічній обробці сучасних композитних матеріалів і багатошарових конструкцій.

Спеціальні обробні центри CMS також використовують для обробки сучасних матеріалів відомі аерокосмічні компанії світу Space X, Lockheed Martin, Boeing, AirBus.

Для повного циклу виробництва та ефективного використання нового обладнання КБ «Південне» створило підрозділ з розробки композитних виробів. Саме тут народжуються деталі, які мають неперевершені фізико-механічні властивості, і можуть працювати з високими навантаженнями, що мають мінімальну вагу.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: