Четвер, 29 вересня 2022 11:56

Київщина отримала велику партію шкільних автобусів «Еталон»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, громадам Київської області було передано 40 новеньких шкільних автобусів марки «Еталон».

Тепер діти зможуть спокійно діставатися із сіл до навчальних закладів. Під час активних бойових дій шкільні автобуси масово використовувалися для евакуації населення.

В результаті 37 машин було сильно пошкоджено. Тепер їх замінили новенькими. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Куліба.

Передані машини – моделі «Еталон А08116Ш», виготовлені на Чернігівському автозаводі. Автобус має довжину 8 м та розрахований на 29 пасажирів. Усі сидіння обладнані ременями безпеки. У салоні також змонтовано спеціальні відсіки для ранців.

В рух машину приводить 5,75-літровий турбодизель Ashok Leyland (Євро 5), що розвиває 167 л.с. та 550 Нм. Мотор встановлений у парі з механічною, 5-ступінчастою КП.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Чернігові випускають також і подовжений, 9-метровий варіант шкільного автобуса – «Еталон А08117Ш», що вміщує 37 дітей.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: