Четвер, 11 березня 2021 10:36

На ринок вийшов унікальний автобус із нульовим рівнем викидів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Allison Transmission оголосила про виведення на ринок першого продукту під новим брендом Allison eGen - системи гібридного приводу eGen Flex.

Вона дозволяє автобусу рухатися з непрацюючим двигуном винятково на електротязі, зберігаючи при цьому живлення допоміжного обладнання, завдяки чому з'являється можливість здійснювати перевезення в зонах із забороною на викид шкідливих речовин. Цей режим можна використовувати при наближенні до зупинки, під час посадки і висадки пасажирів для створення більш сприятливого середовища в зоні зупинки.

В асортимент рішень eGen увійдуть електричні та гібридні системи приводу, включаючи електричні мости Allison. Система eGen Flex включає інноваційний приводний блок, інвертор та акумуляторну систему накопичення електроенергії. Привідний блок оснащений зчіпний муфтою, що забезпечує відключення заглушеного двигуна внутрішнього згоряння від приводу.

Система акумулювання електроенергії створена на основі сучасних літій-титанатних (Li4Ti5O12) батарей, здатних забезпечити високу щільність енергії, швидке перезаряджання і збільшений запас ходу на електротязі. Компанія пропонує нову систему в двох версіях: eGen Flex і eGen Flex Max. За набором функцій і можливостями система eGen Flex схожа на гібридну силову установку Allison H 40/50 EP, але доповнена вдосконаленнями.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виконання eGen Flex Max забезпечить автобуси запасом ходу на електротязі до 16 км (в залежності від умов руху і навантаження) без додаткових капітальних вкладень в інфраструктуру.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: