Вівторок, 16 лютого 2021 10:33

Mercedes-Benz виконує одне із найбільших замовлень на зчленовані автобуси в Європі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бельгійська корпорація громадського транспорту TEC Group ввела в експлуатацію перші з 129 нових гібридних зчленованих автобусів Mercedes-Benz Citaro G.

Нові гібридні 18-метрові зчленовані автобуси Mercedes-Benz Citaro G, пофарбовані в яскраво-жовтий колір почали курсувати в бельгійських містах Льєж, Монс і Нівель в Валлонії.

Це один з найбільших замовлень на зчленовані автобуси за останні роки. Вся партія Mercedes-Benz Citaro G для TEC Group буде повністю поставлена ​​до літа цього року. У поставку також входить контракт на комплексне обслуговування терміном на вісім років. Гібридний автобус-гармошка Citaro G відрізняється зручністю, безпекою і екологічністю, яку забезпечує компактний гібридний модуль, що знижує витрату палива і викиди CO2 до 8,5%.

Нові гібридні автобуси Citaro G для TEC Group широко оснащені. Залежно від типу експлуатації вони мають три двері для приміських перевезень або чотири двері для роботи в місті. Пасажири з обмеженою рухливістю можуть піднятися на борт за допомогою касетного ліфта з електроприводом.

Клієнтам сподобається затишний і повністю кондиційований інтер'єр, в якому підлога виконана з дерева, а сидіння зі зручною високою спинкою оббиті композиційним матеріалом «шкіра-волокно» червоного кольору. Порти USB забезпечують зарядку особистих пристроїв пасажирів.

Водії сидять за повністю скляними дверима кабіни, де їм допомагають активна система екстреного гальмування Preventive Brake Assist і система допомоги при повороті Sideguard Assist, які підтримують безпеку водіння, виявляючи пішоходів і інші об'єкти.

Допоміжна система Preventive Brake Assist від компанії Mercedes-Benz попереджає про можливе зіткнення з йдуть пішоходами, нерухомими або рухомими об'єктами і в разі безпосередньої загрози зіткнення автоматично активує часткове гальмування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система допомоги Sideguard Assist істотно підвищує безпеку незахищених учасників дорожнього руху саме в містах, бо дає змогу водієві своєчасно розпізнавати критичні ситуації при поворотах.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових моделей Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: