Середа, 17 лютого 2021 09:48

Луцьк отримав вже 10 нових тролейбусів «Богдан»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, луцький ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» передав місту чотири нових, сучасних та комфортабельних тролейбуси.

Тож відтепер містом курсуватимуть вже 10 із 29-ти низькопідлогових 12-метрових тролейбусів, закуплених за кредитні кошти від Європейського інвестиційного банку, до яких найближчим часом долучаться й нові.

Нові машини обладнано комфортними м’якими сидіннями, кондиціонерами салону та водія, USB портами для зарядки мобільних пристроїв, точками доступу Wi-fi. Завдяки пандусам та низькій підлозі тролейбуси забезпечать легкий доступ людям похилого віку, людям з інвалідністю та пасажирам з дитячими візочками.

В обласному центрі задекларована програма «Луцьк без маршруток», яка системно впроваджується в життя. Таким чином, економічними методами планується витіснити з вулиць міста, орієнтовно, 70-80 старих маршруток зі зношеними салонами. Наступна масштабна закупівля нового електротранспорту планується на 2023 рік.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Луцьк сьогодні одне із небагатьох міст України, де проводиться навчання нових водіїв тролейбусів. Навчання відбувається за скороченою програмою – за 3 місяці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: