Четвер, 19 вересня 2019 17:20

«Електрон» відвантажив першу партію нових осучаснених автобусів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, днями нові автобуси поповнять автобусний парк Ужгорода.

Днями автобусний парк Ужгорода отримає першу партію нових осучаснених автобусів «Електрон». Враховуючи досвід експлуатації Комунальним підприємством «Ужгородський муніципальний транспорт» у конструкцію автобусів внесено низку конструктивних змін. В салоні встановлено набагато зручніші пасажирські сидіння – вони нового, європейського взірця, розроблені і виготовлені на «Електроні», повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника.

В автобусах вдосконалено систему кліматизації. Внесено зміни у систему обігріву: тепер салон і кабіна водія опалюється окремо. Конструкторами заводу було встановлені більш потужні вентилятори в салоні, збільшена швидкість їх обертів, змінена система кондиціонування в кабіні водія. Салон автобуса додатково обладнаний фільтрами, які зменшують всередину потрапляння пилу. З цією ж метою встановлені також спеціальні щітки на дверях , а самі двері мають нову систему приводу для більш плавного відкривання.

З метою підвищення безпеки і контролю доопрацьовано систему аварійних виходів і встановлено додаткове обладнання, зокрема змінена систему відеонагляду – тепер в автобусі працюватимуть шість відеокамер, в тому числі й у кабіні водія. Технічно допрацьовується і згодом буде додана функція можливості перегляду відео в режимі онлайн.

В нових автобусах «Електрон» внесено й інші численні технічні зміни, що полегшують керування і підвищують його економічність.

Загалом місто отримає 10 таких автобусів, довівши парк «Електронів» в Ужгороді до 20 одиниць.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: