Понеділок, 27 травня 2019 14:49

«Богдан» виготовить 10 автобусів та 10 тролейбусів для Хмельницького

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, пасажирський транспорт передається обласному центру на умовах лізингу.

«Богдан Моторс» поставить місту Хмельницький 10 низькопідлогових тролейбусів «Богдан Т70117» та 10 автобусів «Богдан А70132», повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі підприємства. Сума контракту становить майже 100 млн. грн. Транспорт передається місту на умовах лізингу.

П’ять тролейбусів матимуть запас автономного ходу до 20 км. Це дозволить об’єднати ділянки шляхів, які не мають контактної мережі.

«Богдан Т70117» являє собою низькопідлоговий 12-метровий міський тролейбус. Загалом такий тролейбус може перевозити до 105 пасажирів та має 34 місця для сидіння. Модель має пандус та кріплення для фіксації інвалідного візка у салоні. Тролейбус приводиться в рух асинхронним тяговим мотором виробництва харківського заводу «Електротяжмаш». У якості додаткових опцій тролейбус може мати кондиціонер в салоні та кабіні водія, камери відеоспостереження та інформаційні табло.

Автобус «Богдан А70132» – 12-метрова низькопольна модель для перевезення 106 осіб. Має 30 місць для сидіння. Автобус обладнаний якісними європейськими агрегатами – двигун Iveco, АКПП Allison, передня вісь та міст ZF. Автобус має пандус та спеціально обладнані місця для пасажирів з обмеженими можливостями пересування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: