Понеділок, 05 червня 2023 12:01

BYD-Castrosua презентує перший міський електробус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, BYD представила перший електричний автобус, розроблений разом із іспанським виробником кузовів Castrosua.

Обидві компанії підписали відповідне виробниче партнерство минулого року. Перші зразки електроавтобуса скоро використовуватимуться в Іспанії.

Електричний міський автобус від BYD-Castrosua має довжину дванадцять метрів та може вмістити до 92 пасажирів.

Акумулятор ємністю 422 кВт.год забезпечує запас ходу понад 450 кілометрів, що робить його доволі економічним автобусом в сегменті дванадцятиметрових транспортних засобів де витрата становить 100 кВтгод/100 км і більше залежно від сезону та області використання.

В основі моделі лежить шасі електробуса від BYD, яке китайський виробник представив восени минулого року на виставці IAA Transportation у Ганновері.

В шасі використовуються запатентовані батареї BYD LFP та новий контролер 6-в-1, який, за словами виробника, «інтегрує всю екосистему автобуса, підвищуючи надійність, експлуатаційні характеристики та енергоефективність».

Вдосконалене терморегулювання батареї повинно гарантувати оптимальну роботу за різних кліматичних умов.

На цю базу BYD встановили адаптовану версію кузова «Nelec» компанії Castrosua. За словами представників BYD, кузов був адаптований до шасі за допомогою 3D-моделей. Базові можливості кастомізації кузова «Nelec» були збережені, а процеси виробництва, ремонту та обслуговування були «оптимізовані».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електричний автобус також буде представлений на саміті UITP в Барселоні на початку червня, де компанія BYD матиме свій стенд у павільйоні 7.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: