Вівторок, 22 листопада 2022 17:47

Бельгійці представили туристичний автобус нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий туристичний автобус Van Hool T-серії здивував дизайном та комфортом

Днями відбулася презентація туристичного автобуса наступного покоління – Van Hool T-серії. Відомий бельгійський виробник зробив другу сенсаційну новинку цього року, після міської електричної моделі A-серії, відзначаючи таким чином свій 75-річний ювілей.

На презентації лайнера було близько 400 VIP гостей з 13 країн. Щодо світової прем'єри, то вона відбудеться в рамках автосалону Busword Europe 2023, який пройде в жовтні наступного року в Брюсселі.

Van Hool T-серії отримав новий, добре опрацьований по аеродинаміці кузов. Увага привертають передня та задня світлодіодна оптика, а також хромовані молдинги вздовж бічних вікон.

В салоні з'явилися більш комфортабельні крісла, інноваційні багажні полиці та LED-освітлення (сім кольорів на вибір). Встановлена суперсучасна кліматична установка – практично безшумна, ще економічніша, з функцією іонізації повітря.

Приємно вражає і робоче місце водія. Тут повністю нова панель приладів – з LED щитком приладів, великим екраном тачскрин мультимедіа, а також численними речовими відсіками.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Van Hool T-серії оснащуватиметься передовими турбодизелями DAF Paccar, а також коробками передач ZF або Allison. Докладніша технічна інформація з'явиться пізніше.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: