Вівторок, 15 листопада 2022 10:55

Чемпіонат світу з футболу 2022 обслуговуватимуть люксові бразильські автобуси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 20 листопада по 18 грудня в Катарі пройде Чемпіонат світу з футболу 2022 року. У різних містах його проведення працюватимуть численні автобуси.

Серед них – моделі відомого бразильського виробника Marcopolo.

Нещодавно до Катару прибули шість туристичних лайнерів цієї марки. Дві машини моделі Paradiso G8 1200 відрізняються конфігурацією під вимоги місцевих перевізників.

Так, в одному автобусі всього шість спальних крісел, натомість є «зал засідань» з диваном та телевізором, а також повноцінна кухня.

Якщо ці дві машини зібрані на бразильському заводі, то решта – моделі Audace 1050 на китайській філії MAC (Marcopolo China). Їх залучають для перевезення вболівальників між аеропортом, готелями та стадіодами.

Зазначимо, що Marcopolo є традиційним партнером FIFA. Машини цієї марки були залучені для World Cup 2010 у ПАР та World Cup 2014 у Бразилії, де Marcopolo став основним постачальником автобусів, у тому числі і міських.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні Marcopolo продає свою продукцію у 120 країн світу. За підсумками трьох кварталів цього року, на зовнішніх ринках було реалізовано 1321 автобус марки, що на 96% більше, ніж за аналогічний період минулого року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: