Вівторок, 25 жовтня 2022 09:51

У Вінниці показали нову модель вітчизняного тролейбуса

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Вінниці розпочалися випробування тролейбусів нової моделі на базі автобусних кузовів AKIA з Туреччини.

У Вінниці почалися випробування першого тролейбуса марки VinLine, які збирають силами КП «Вінницька транспортна компанія» на базі електрообладнання української компанії «Політехносервіс» та кузовів турецького виробника автобусів AKIA.

Раніше для Вінниці таким чином збирали тролейбуси на базі автобусних кузовів білоруського виробника «МАЗ». Аналогічні тролейбуси під маркою PTS-12 компанія «Політехносервіс» також продавала до Харкова.

Коли через війну використання білоруських комплектуючих стало неможливим - було знайдено іншого постачальника кузовів, які вже в Україні «начиняють» електрообладнанням.

10 таких кузовів було придбано вже 2022 року за підсумковою вартістю 4 мільйони 864 тис.  гривень. До цього слід додати ще вартісь електрообладнання та акумуляторів.

Тролейбуси на їх базі будуть повністю низькопідлоговими, оснащеними опцією автономного ходу від акумуляторів на відстань до 30 кілометрів, матимуть систему клімат-контролю, в тому числі для тягових акумуляторів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до кінця року планується зібрати загалом 5 нових тролейбусів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: