Вівторок, 02 березня 2021 11:07

Kleeman представила нові мобільні «грохоти»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для ефективної обробки великих обсягів матеріалу, компанія Kleemann пропонує дві нові мобільні сортувальні установки з продуктивністю по завантаженню до 750 т/год

Машини MS 1202 або MS +1203 доступні в комплектації з двома або трьома деками з робочою поверхнею 12 м² (верхня /середня дека) і 11 м² (нижня дека). Завдяки такому обладнанню їхня продуктивність роботи за 1 годину доходить до 750 тон.

Щоб забезпечити таку високу продуктивність, потрібно оптимізувати потік матеріалу. З цією метою в компанії Kleemann вирішили збільшити ємність завантажувального бункера до 10 м³. Тепер завантаження цих «грохотів» можливе як із дробильної установки, так і за допомогою великого колісного навантажувача. Хоча при завантаженні колісним навантажувачем і виникають певні перерви по ходу наповнення, великий обсяг бункера забезпечує безперервну подачу матеріалу для просіювання.

Завантажувальні і розвантажувальні транспортери відповідної ширини гарантують безперешкодне проходження матеріалу через всю сортувальну установку. У свою чергу, потужний дизельний двигун відповідає за рівномірну роботу машини.

Обидві моделі можна використовувати разом з дробильними установками Kleemann серій EVO і PRO.

Як і інші сортувальні установки серії MOBISCREEN, грохоти MS 1202/MS 1203 приводяться в дію високопродуктивними гідроагрегатами. З опцією Dual Power вони можуть працювати тільки від електроприводу, що, своєю чергою, підвищує ефективність їх застосування, а також знижує шумове навантаження та викиди в навколишнє середовище.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це одні із найбільш габаритних в світі мобільних сортувальних установок, які можна транспортувати, не розбираючи.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: