П'ятниця, 22 січня 2021 22:00

Випустили надпотужний бетоновоз з трьома осями на шасі МАЗ

Як передає SpecMachinery.com.ua, білоруський виробник «Аксіом-груп» представив надпотужний тривісний бетоновоз, здатна рухатися за умов складної прохідності.

Модель АБС-8ДА зібрана в Мінську на основі шасі МАЗ-650128, який використовують для компактних самоскидів. Серед його переваг - рама з подвійним посиленим лонжероном для підвищеної надійності. Всередині стоїть 423-сильний мотор МАЗ-Вейчай, а в парі з ним йде 16-ступінчаста коробка передач ZF. Спецмашина відповідає класу Євро-5.

Завдяки найкоротшій базі в своєму класі «міксер» має гарну маневреність: може проїхати і розвернутися на обмеженому просторі. Завдяки подвійному лонжерону рама злегка занижена, що забезпечує низьку висоту завантаження суміші і дозволяє працювати з будь-якими ррозчино-бетонними вузлами.

На шасі встановлено новітнє обладнання Tigarbo. Барабан перемішує до 8 «кубометрів» готової суміші і перевозить понад 18 тон бетону. Бак на 800 літрів води дозволяє промивати барабан після розвантаження. Змішувач зі зносостійкої сталі працює від автономного двигуна, а розвантажувальний жолоб покритий «бронею» - листом металу для стримування абразивних властивостей бетону.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перші автомобілі нової моделі вже передані покупцеві. Їх планують використовувати при будівництві об'єктів в сільській місцевості - там, де прохідність та потужність спецмашини можна задіяти по максимуму.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: