Середа, 03 квітня 2019 14:22

В Україні з'явився перший гусеничний бульдозер Pengpu CLD165

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ринок бульдозерів в Україні не відрізняється великою різноманітністю брендів. І тому поява нової моделі - серйозна подія для всього ринку.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, з березня 2019 року в Україні з'явилася новинка китайського бренду Pengpu (Changlin) - гусеничний бульдозер CLD165.

Машина обладнана двигуном потужністю 184 к.с. (виготовленим за ліцензією CAT), прямим відвалом об'ємом 4 кв. м. Власна вага становить 17 тон.

Завдяки невеликим габаритам і високої потужності, машини мають високу маневреність і цінуються при проведенні будівельних робіт.

За словами дилера в Україні, бульдозер Pengpu CLD165 є аналогом бульдозерів Komatsu, і до нього підходить 80% запасних частин від японського побратима. У виробництві бульдозерів Pengpu - використовується технологія Komatsu. Це дозволило компанії зайняти 30% ринку гусеничних бульдозерів Китаю.

На гусеничний бульдозер Pengpu (Changlin) встановлюється відвал будь-якого типу: прямий з неповоротним гідроперекосом, прямий похилий, сферичний. У стандартній комплектації встановлюється трьохстійковий розпушувач. Можлива установка лебідки, що дозволяє працювати на крутих схилах.

Стандартна комплектація гусеничних бульдозерів Pengpu, включає в себе: кондиціонер, кабіну з круговим оглядом (шумо- і віброзахистом), систему запуску двигуна в зимовий період, поліпшену систему змащення.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: