Вівторок, 23 квітня 2024 13:47

BOMAG представив нову лінійку асфальтоукладачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія BOMAG представляє наступне покоління асфальтоукладачів класу шосе серії CR.

BOMAG представила асфальтоукладач CR 1030 T-2 для шосейного класу, який має кілька оновлених конструкцій для підвищення ефективності роботи та підвищення якості покриття.

Машина має кілька нових функцій, включаючи незалежну систему шнека/конвеєра та новий інтерфейс людина-машина (HMI).

У поєднанні з оновленим асфальтоукладачем компанія BOMAG також представила нову стяжку для переднього кріплення Versa 20.

Новинка для CR 1030 T-2 — це незалежна система шнека/конвеєра з зовнішньою системою приводу шнека. Незалежна система керування збільшує потік контролю матеріалу для операторів, щоб зменшити відходи матеріалу та отримати гладеньке покриття.

За допомогою нової системи оператори можуть керувати або шнеком, або конвеєром незалежно один від одного за допомогою 2 або 4 (опціонально) системи керування датчиками.

Нова операційна консоль включає великий 7-дюймовий багатофункціональний кольоровий РК-екран із сенсорним екраном для легкого доступу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, CR 1030 T-2 також пропонує опціональний підйом рами з фіксованими шнеками, щоб піднімати й опускати всю машину та переміщувати шнеки, щоб збільшити кліренс і забезпечити оптимальну точку укладання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: