Четвер, 28 березня 2024 12:42

Представили нову компактну мобільну дробарку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, RC150T працює за допомогою дистанційного керування та використовує свої «щелепи» для дроблення каміння, бетону, заповнювачів та інших матеріалів.

Для малих і середніх підрядників, які хочуть обробляти будівельні та демонтажні матеріали на своїх робочих майданчиках, але не потребують великої дробарки, компанія RubbleCrusher представила свою мобільну гусеничну дробарку.

RC150T працює за допомогою дистанційного керування та використовує свої «щелепи» для дроблення каменів, бетону, заповнювачів та інших матеріалів, що полегшує транспортування та переміщення на робочих майданчиках.

Машина здатна подрібнювати матеріали розміром від 1 до 4 см. Її продуктивність переробки стноавить від 5,5 до 55 тонн на годину, залежно від матеріалу.

Оператор екскаватора або міні-навантажувача, який живить дробарку, може використовувати бездротовий пульт дистанційного керування з кабіни або підключити його до дробарки для керування машиною.

Розмір вихідного матеріалу можна регулювати гідравлічно.

Дробарка важить близько 3,2 тонн. Машину можна буксирувати за допомогою причепа самостійно або за допомогою міні-екскаватора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, шасі дробарки базується на гумових гусеницях, які дозволяють їй без пошкоджень пересуватися дорогами, тротуарами та під’їздами. Вона працює на 38-сильному двигуні Yanmar Tier 4 Final.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: