П'ятниця, 23 лютого 2024 12:31

Представили цікаву міні-вантажівку для будівельних майданчиків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Polaris на виставці ARA Show представила свій перший повністю електричний повнопривідний автомобіль, спеціально створений для важких умов експлуатації.

Pro XD Full-Size Kinetic отримав свою електричну трансмісію від виробника двигунів Zero Motorcycles і може похвалитися 500-кілограмовою вантажопідйомністю.

Його літій-іонний акумулятор ємністю 14,9 кВт/год і електродвигун виробляють потужність до 110 кінських. Запас ходу досягає 90 кілометрів.

Polaris стверджує, що цей діапазон відповідає середньому щоденному використанню на робочому місці.

Доступні два режими водіння – стандартний і еко-режим, причому еко-режим здатний отримувати більше енергії від рекуперативного гальмування.

Тут наявні такі функції, як маяк, звуковий сигнал заднього ходу, звуковий сигнал, зниження максимальної швидкості та параметри обмеження швидкості.

Додаткові засоби безпеки включають помаранчеві ремені безпеки, транспортні наклейки та додаткові аксесуари для освітлення.

Літій-іонна батарея розрахована на весь термін експлуатації автомобіля та має п’ятирічну гарантію.

Акумулятор транспортного засобу можна зарядити за 8-10 годин від стандартної настінної розетки або генератора з подібним живленням для віддалених робочих місць або до встановлення електроживлення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Pro XD Kinetic також сумісний з 220 В для заряджання всього за 3 години.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: