Вівторок, 20 лютого 2024 09:49

Асоціація девелоперів передала військовим техніку для фортифікацій

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Українська асоціація девелоперів передала одній із військових частин інженерну та будівельну техніку.

У командуванні Сил підтримки Збройних Сил України розповіли, що техніку застосують для зведення фортифікаційних споруд. У комплект увійшли 10 екскаваторів, 2 самоскиди та 2 крани.

Таким чином, представники будівельного бізнесу хочуть підтримати Збройні сили України.

Наприкінці листопада міністерство цифрової трансформації та міністерство оборони створили спільну робочу групу з будівництва фортифікаційних споруд.

 «Для впровадження нових підходів уряду буде запропоновано затвердити нову ефективну модель будівництва фортифікаційних споруд, до якої залучать ресурси Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури, ОВА, приватних підрядників», – зазначили в міноборони.

Як зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, при Міжвідомчій робочій групі вже створено волонтерську бізнес-спільноту, яка заявила про готовність оперативно надавати меценатську допомогу у будівництві фортифікаційних споруд на найбільш «гарячих» напрямках.

Одними з перших, хто відгукнувся допомогти військовим у будівництві оборонних споруд, стала Українська асоціація девелоперів, до якої входять лідери українського ринку нерухомості.

Представники Асоціації впродовж тижня змогли зібрати кошти та закупити для спеціальну техніку.

Закуплену техніку в одну з інженерних військових частин передав голова Асоціації Євген Фаворов.

«Ми розуміємо, що для якісного будівництва фортифікаційних споруд потрібні не тільки робочі руки, але й якісна будівельна техніка, якої нашим військовим не вистачає.

Тому наша Асоціація відразу ж відгукнулася на потреби армії та дуже швидко на свої кошти закупила сучасну техніку, яка використовуватиметься військовими для будівництва захисних споруд на лінії фронту», – зазначив голова Української асоціації девелоперів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у січні уряд виділив 17,5 млрд гривень на будівництво фортифікаційних споруд.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: