Четвер, 15 лютого 2024 13:42

Yanmar випустив свій перший гусеничний навантажувач нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Yanmar оголосив про вихід на ринок компактних гусеничних навантажувачів і перша машина TL100VS вже зійшла з виробничої лінії.

В компанії розповадіють, що розширення асортименту компактного обладнання є кульмінацією чотирьох років досліджень і розробок, придбання виробничих потужностей у США та розширенні інженерної компанди.

В діапазоні від 67 до 103,5 кінських сил повна лінійка CTL включає TL65RS, TL75VS, TL80VS і TL100VS.

Усі моделі є машинами будівельного класу та мають додаткову міцність для важких умов, а дизельні двигуни Tier 4 Final Yanmar пропонують велику потужність.

Додаткові функції включають 360-градусний огляд зі стандартного підвішеного сидіння, 7-дюймовий кольоровий дисплей, підвішену ходову частину на торсіонній осі, знімний люк у даху, світлодіодні ліхтарі та додаткову телематику SmartAssist.

TL100VS з вертикальним підйомом оснащений дизельним двигуном Yanmar 4TNV94FHT потужністю 103,5 кінських сил із максимальною швидкістю руху 15 км/год.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, CTL доповнюють лінійку компактного обладнання Yanmar, яка також включає міні-екскаватори, компактні фронтальні навантажувачі та гусеничні візки.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: