Вівторок, 09 січня 2024 11:25

Представили новий електричний міні-навантажувач із дистанційним керуванням

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Volteq розробила свій новий гусеничний міні-навантажувач Sky 1000 із акумуляторним живленням.

Потужність машини достатня для конкуренції з дизельними версіями, а також підтримується додаткова безпека та зручність керування дистанційним керуванням.

Sky 1000 оснащений літій-іонним акумулятором ємністю 20,48 кВт/год, який забезпечує до 8 годин роботи на одному заряді та вантажопідйомність понад 400 кг. Батарея зі стандартом IP67 стійка до проникнення води та пилу та сумісна з розетками 110 В та 220 В.

Акумулятор має термін служби від 10 до 15 років з мінімальними вимогами до обслуговування.

Система дистанційного керування дозволяє користувачам керувати машиною на відстані до 50 м. Стандартні елементи керування можна від'єднати від машини, щоб створити «станцію мобільного оператора».

Ця функція забезпечує операторам покращене управління для чіткої прямої видимості робочої зони та зменшує вплив пилу та вібрації в певних випадках, наприклад, під час знесення.

І машина, і пульт дистанційного керування мають кнопки аварійної зупинки. Пульт дистанційного керування контролює місцезнаходження оператора, щоб підтримувати безпечну дистанцію та запобігати випадковим зіткненням.

Повідомлення про шум також попереджає оператора та сторонніх осіб про наявність малошумної машини.

Sky 1000 сумісний із 15 видами навісного обладнання. Щоб забезпечити стабільність на нерівній місцевості, стріли навантажувача машини оснащені функцією самовирівнювання та «плавання».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стандартна телематика підвищує захист від крадіжки, відстежуючи місцезнаходження машини, і допомагає в управлінні обслуговуванням, надаючи коди помилок.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: