Четвер, 02 листопада 2023 12:50

Liebherr представив новий компактний бетононасос для вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стрілу на Liebherr 31 XXT можна розгорнути на мінімальну висоту 5,3 м для роботи всередині будівель.

Компанія Liebherr називає свій новий автобетононасос 31 XXT «розкладним художником», оскільки його стрілу з п’яти частин можна налаштувати, щоб дозволити вантажівці переміщатися у важкодоступних місцях, зокрема всередині будівель.

Завдяки новій функції LiDriveIn 31 XXT може зайти в будівлю з висотою входу всього лише 4 метри. Для цього стрілу можна скласти перед кабіною. Опинившись усередині, його можна розгорнути на мінімальну висоту 5,3 метри для прокачування.

Функція складання управляється за допомогою дистанційного керування, і не вимагає розгортання виносних опор для переміщення стріли перед кабіною. Виносні опори можна розгорнути за потреби під час позиціонування насоса для роботи.

Новий 31 XXT є найменшим типом насоса в лінійці 30-метрових насосів Liebherr і призначений для малих і середніх будівельних майданчиків.

Компанія Liebherr забезпечила 31 XXT багатьма відсіками для зберігання шлангів і труб. Компанія стверджує, що можна транспортувати 90 метрів конвеєрних ліній.

Пристрій також отримав привід насоса Powerbloc від Liebherr, у який повністю інтегровані всі гідравлічні елементи перемикання та вимірювання. Це усуває потребу в численних гідравлічних шлангах та інших компонентах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, доступні опції для 31 XXT включають світлодіодне робоче освітлення, різні ящики для зберігання матеріалів та інструментів, а також полиці для шлангів і трубопроводів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: