Субота, 28 жовтня 2023 13:03

Yanmar представив оновлені компактні екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Yanmar представила оновлені міні-екскаватори ViO80-7 і SV100-7.

Машини вирізняються покращеною гідравлічною ефективністю, комфортом кабіни та простотою обслуговування.

Обидві моделі дають змогу працювати на вузьких робочих майданчиках і найкраще підходять для інженерних комунікацій, будівництва, демонтажу, житлових і ландшафтних проектів.

ViO80-7 має нульовий поворот хвоста, що дозволяє екскаватору обертатися поруч із конструкцією з меншим ризиком зіткнутися з нею. У більшого SV100-7 надщільна хвостова частина має невеликий звис.

Екскаватори мають нові сидіння з підвіскою, більше місця для ніг, ергономічні пелюстки для ніг і ширшу кабіну для полегшення входу та виходу.

Більша площа скла забезпечує операторам кращу видимість робочого місця. Крім того, в кабіні є автоматичний кондиціонер і додаткові USB-порти для зарядки телефону.

Завдяки конструкції кабін спрощено обслуговування та заправку. Нові екскаватори мають моторний відсік, розроблений для полегшення доступу.

ViO80-7 має на 18% більше потужності в порівнянні зі своїм попередником завдяки новому дизельному двигуну Yanmar Tier 4 Final потужністю 67 кінських сил.

SV100-7 працює від дизельного двигуна Yanmar Tier 4 Final потужністю 72 кінські сили.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, обидві машини забезпечують операторів підвищеною продуктивністю навісного обладнання завдяки збільшенню на 20% швидкості обертання ВВП.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: