Четвер, 13 липня 2023 12:51

Avant представив нові електричні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Avant Tecno представила дві нові моделі повністю електричних навантажувачів Avant e527 та Avant e513, оснащених запатентованою акумуляторною технологією компанії.

Акумулятори OptiTemp потужністю 27 кВтг та 13 кВтг для електричного навантажувача виробляються новою дочірньою компанією Avant Tecno, Avant Power.

В Avant стверджують, що акумулятори мають удвічі більшу ємність, аніж продукти інших виробників та оснащені унікальною системою управління температурним режимом, яка забезпечує користувачам таку ж ємність при екстремальних температурах до 22°F.

Агрегати мають ту саму потужність, що й серія Avant 500 з дизельними двигунами.

e527 здатний працювати 6 годин без підзарядки - що, за словами Avant, еквівалентно повному робочому дню. E513 пропонує 3 години при повній зарядці.

Акумулятор можна зарядити лише за 1,5 години за допомогою швидкого заряджання. Стандартна зарядка за допомогою вбудованого зарядного пристрою займає 5 годин для e513 та 10 годин для e527.

Система контролю температури автоматично вмикається при підключенні акумулятора до зарядного пристрою. Коли робочий день починається і навантажувач відключений від мережі, температура батареї оптимізується для роботи і адаптується до поточних погодних умов.

У холодну погоду батарея автоматично прогрівається перед використанням. Під час роботи система керування температурою підтримує робочу температуру.

Система OptiTemp також робить акумулятори надзвичайно безпечними, оскільки спеціально розроблена рідина всередині акумуляторних модулів контролює передачу тепла від одного елемента до іншого, щоб запобігти перегріву елементів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, осередки всередині батареї також захищені запобіжниками та ізольовані один від одного на кількох різних рівнях.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: