Вівторок, 07 березня 2023 11:53

BOMAG представив електричні та автономні асфальтові котки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці ConExpo 2023 компанія представляє понад 40 машин, у тому числі електричний коток з тандемним барабаном та автономний концепт котка Robomag 2.

Новий тандемний коток BOMAG BW 100 AD e-5 працює від двох акумуляторів, що перезаряджаються, і живлять два електродвигуни, які незалежно регулюють вібрацію і хід.

Для руху потрібен лише один двигун, що заощаджує заряд батареї.

Електричний коток призначений для роботи в нічний час або на міських будмайданчиках, де виникають проблеми з шумом і викидами. Його барабани мають ширину 39,4 дюйми і працюють з частотою 3900/3336 напівколивань в хвилину і амплітудою 0,020 дюйми.

Що стосується котків з дизельним двигуном, BOMAG продемонструє нову комбіновану модель ковзанку BW 120 SLC-5 з 1,97-дюймовим крабовим ходом для ущільнення навколо будівель та інших споруд.

Цей коток також оснащений інтелектуальним контролем вібрації, який повідомляє оператоу, коли досягнуто оптимальне ущільнення. Коток оснащений 47,2-дюймовим переднім вібраційним сталевим вальцем і чотирма гладенькими задніми шинами.

Поряд із існуючими машинами BOMAG пропонує заглянути у майбутнє зі своїм Robomag 2.

Концептуальний коток базується на одновальцевій моделі BW 177 D. При ширині ущільнення 66,5 дюймів він оснащений GPS, LiDAR (виявлення світла та визначення дальності) та датчиками для керування його автономною роботою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у нього також є дистанційне керування для завантаження та розвантаження, а також для здійснення ручних схем переміщення.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: