Вівторок, 11 січня 2022 09:57

Чернігівські енергетики отримали нові італійські автовишки на шасі IVECO Daily

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для корпорації «Чернігообленерго» на базі повнопривідних IVECO 55S18H 4х4 виготовлені італійські автогідропідйомники COMET 19 | 2 | 14 HQ.

Використання для монтажу італійських автовишок COMET як базові вантажні автомобілі з повним приводом часто практикується серед європейських виробників спецтехніки. Адже повнопривідні вантажівки дозволяють застосовувати підйомні механізми і виконувати висотні роботи на об'єктах, проїзд до яких в умовах бездоріжжя складний.

Модель COMET 19 | 2 | 14 HQ - телескопічний автогідропідйомник, що встановлюється на вантажівках з мінімальною масою від 3,5 т. Максимальна робоча висота 18 м з максимальним вильотом 14 м. Безпечне робоче навантаження перебуває в межах 250  кг. Обертання надземної частини складає 360 градусів.

Використання Заводом спецтехніки «Техкомплект» повнопривідних вантажних шасі для монтажу автогідропідйомників Comet, Oil & Steel вже виконувалося раніше, на шасі інших вантажних брендів – КРАЗ та МАЗ.

Наразі в Україні дві автовишки COMET 19 | 2 | 14 HQ для повнопривідних вантажівок IVECO Daily встановлено вперше – для чернігівських енергетиків.

Як і раніше, всі автогідропідйомники з Італії та Південної Кореї встановлюються на зварну раму власного виробництва «Техкомплект».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для виготовлення опорних рам та виносних опор Завод спецтехніки «Техкомплект» використовує шведську сталь Ssab Strenx 700MC.