Четвер, 18 листопада 2021 09:45

Представили всюдихідне шасі на базі VW Crafter

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Torsus представила кабіну з шасі Terrastorm, яке можна перетворити на все, що завгодно.

Основою стала платформа Volkswagen Crafter, але словацькі майстри серйозно доопрацювали її, посиливши підвіску та встановивши захист двигуна, трансмісії, радіатора, паливного бака та заднього диференціала.

Просвіт збільшили до 250 мм, а кути в'їзду та з'їзду довели до 26 та 20 градусів відповідно. Torsus Terrastorm також оснащений позашляховим переднім бампером, світлодіодною оптикою, додатковими прожекторами та лебідкою, яка може тягти до 5,5 тонн.

Є  шноркель, що допомагає двигуну дихати чистішим повітрям у запорошених умовах і долати водні перешкоди.

Передні крила розширено, щоб вмістити 17-дюймові диски з шинами Goodrich All Terrain T/A KO2. Доступні два дизельні двигуни з віддачею 177 к.с. та 410 Нм та 140 к.с. та 340 Нм. У пару до будь-якого двигуна можна поставити механіку або автомат. Привід безальтернативно повний.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також покупцям запропонують вибрати одну з кількох конфігурацій з колісною базою 3640 та 4490 мм та повною масою 3,5, 5 та 5,5 тонни.