Четвер, 28 жовтня 2021 10:48

Вітчизняний виробник представив аварійно-ремонтну майстерню на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Альтком» отримала нову аварійно-ремонтну майстерню на шасі IVECO Daily 70C16, яку виготовив Завод спецтехніки "Техкомплект"

Для ФПГ «Альтком» (видобуток, виготовлення та переробка будівельної сировини та матеріалів, промислове та цивільне будівництво, а також будівництво автодоріг) виготовлено аварійно-ремонтну майстерню на середньотоннажному шасі IVECO DAILY 70C16.

Нова розробка Заводу спецтехніки "Техкомплект" обслуговуватиме та ремонтуватиме дорожньо-будівельну, автомобільну, будівельну, сільськогосподарську техніку

Мобільність та швидкість надання технічної та аварійної допомоги є вирішальними факторами, що роблять цей автомобіль незамінним при будівництві та ремонтах доріг, шляхопроводів, тунелів та переправ та інфраструктури, зокрема, обслуговування та ремонту тракторів та комбайнів «у полі».

Кількість посадочних місць IVECO DAILY 70C16 - 2, за винятком місця водія, працівники будуть їхати в кабіні базової вантажівки. А фургон-майстерня повністю відведена під вантажний технологічний відсік.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у комплекті є необхідний перелік інструментів та обладнання для поточних та аварійних ремонтів будь-якої складності:

дизельний генератор 220-380В, 12 кВт, свердлильний верстат, токарний верстат, заточувальний верстат, компресор із ресивером, пост газозварювання та різання, пневматичні роздавачі мастила, гідроборт Dhollandia DHLM.15 з вантажопідйомністю 1000 кг і ще близько 500 найменувань спецінструменту та ключів комплектації авто.