Четвер, 11 липня 2019 15:07

Українському автоперевізнику передали Scania R450 Євро 6 нового покоління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нові вантажівки працюватимуть в автопарку компанії «Внештранс».

Компанія «Сканія України» напередодні передала шість одиниць новеньких Scania R450 Євро 6 нового покоління компанії «Внештранс». Усього угодою передбачено поставку 10 автомобілів Scania з напівпричепами Wielton, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна».

За словами Ігора Колесніка, директора і співвласника компанії-автоперевізника, партнерство зі Scania базується, в першу чергу, на раціональних міркуваннях. Шлюби за розрахунком, як правило, тривають довше, тим більше в бізнесі. Але безперечно людський фактор відіграє важливу роль, за будь-яким брендом стоять люди та їхні професійні якості, ставлення до роботи та бажання йти на зустріч Клієнту.

«Scania – це компанія, з якою комфортно працювати, при чому будь-де – у Швеції, Голландії чи Україні і незалежно від виду діяльності – продаж, фінансування або сервіс – корпоративна культура, цінності та побудова бізнес процесів всюди однаково висока, тому під час чергового оновлення автопарку, вибір марки залишається незмінним, – коментує Ігор Петрович. – Щодо раціональних аргументів, то це, звичайно, витрати пального, надійність, комфорт кабіни, тяговитість двигуна. Scania завжди була найкращою за цими показниками, але останнє покоління вантажівок вразило найбільше – мав змогу власноруч переконатися, бо проїхав за кермом 1500 кілометрів, коли забирали останню партію з міста Зволле. Крім того, що отримав неймовірне задоволення, був приємно здивований витратами пального – на відрізку 580 км тягач без напівпричепу показав в середньому 13.8 л/100 км, з пустим напівпричепом – 18.00 л/100 км. З вантажем ще не їздили, на днях машини відправляються в перший рейс, мені самому цікаво, якими будуть показники, але ймовірно, що вони будуть нижчими, ніж на попередніх моделях, хто хоче, поділюсь досвідом».