Середа, 01 червня 2022 14:46

В США представили найбільший у світі гідростатичний бульдозер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель Liebherr PR 776, призначена для важких гірничих робіт, за словами виробника, є найбільшим гідростатичним бульдозером у світі.

PR 776 - єдиний бульдозер для гірських робіт, оснащений гідростатичним приводом з безступінчастим регулюванням ходу.

Модель PR 776, оснащена 12-циліндровим дизельним двигуном Liebherr потужністю 768 к.с., і дозволяє операторам вибирати між високою продуктивністю та максимальною паливною ефективністю за допомогою системи управління Eco.

Однією з переваг концепції приводу, на думку компанії, є оптимізація напірного потоку. Гідравлічний тиск залежить від потреби відповідно до завдання. Якщо, наприклад, повна подача тиску не потрібна під час роботи, вона автоматично повертається.

За потреби потужність двигуна автоматично збільшується на короткий період, залежно від поточних вимог. Крім швидшого реагування, машини забезпечують значне збільшення потенціалу продуктивності та тягового зусилля, а також вищу швидкість заднього ходу.

Ще однією ключовою перевагою гусеничних тракторів або бульдозерів з гідростатичним приводом при роботі в обмеженому просторі є хороша маневреність із постійною потужністю на обох гусеницях.

Багатофункціональний джойстик виконує всі операції та рухи кермового керування на долоні за допомогою всього одного електронного елемента введення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автоматичне сидіння з пневматичною підвіскою розпізнає оператора та налаштовується на нього, а також відключає машину при виході з кабіни без необхідності приведення в дію запобіжного важеля.