Понеділок, 09 серпня 2021 11:38

Париж закуповує ще 180 електробусів IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з новою поставкою 180 повністю електричних автобусів HEULIEZ компанія IVECO BUS стане провідним постачальником пасажирського транспорту до Паризького регіону.

Компанія IVECO BUS виграла тендер Паризького транспортного управління «Іль-де-Франс Мобілітес» і міського транспортного оператора RATP (Régie Autonome des Transports Parisiens), в рамках якого провідний виробник міських і міжміських автобусів поставить 180 одиниць 12-метрових міських акумуляторних електробусів HEULIEZ GX 337 ELEC (бренд CNH Industrial).

Це замовлення на 180 електричних автобусів разом із раніше поставленими 247 машинами дозволить IVECO BUS стати провідним постачальником електричних автобусів для RATP.

Це знаменує собою ще один важливий крок у реалізації плану Bus 2025, спрямованого на те, щоб зробити автобусний парк Парижа і прилеглого регіону більш екологічно чистим.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 100% електрична модель IVECO HEULIEZ доступна в чотирьох варіантах довжини 9,5, 10,7, 12 і 18 метрів і з трьома можливими режимами поповнення акумуляторів, що включають нічну зарядку в депо, зарядку через висхідний або спадний пантограф, а також змішану зарядку для задоволення конкретних потреб кожного клієнта.