Середа, 02 червня 2021 10:30

MAN поставив свої автобуси декільком відомим футбольним клубам

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія MAN виготовила спеціалізовані автобуси для перевезення футбольних команд.

ФК «Копенгаген». Елегантний Neoplan Skyliner супроводжує данську команду з 2018 року. Для директора клубу Даніеля Роммедаля було важливим, щоб автобус використовували не лише, як транспорт, а і як пункт для підготовки до гри.

ФК «Порто». Португальський футбольний клуб отримав свій NEOPLAN Skyliner якраз на перший матч сезону 2017/2018. Для комфорту, автобус оснащений просторою кухнею.

ФК «Мюнхен 1860». Понад 6 років мюнхенські леви їздять на матчі на Neoplan Cityliner. Щоб обрати назву автобусу, серед фанатів був проведений конкурс, а переможцем обрали назву «Маршрут 180».

ФК «Вольфсбург». З 2019 роки вовки Вольфсбурга їздять на MAN Lion's L. Автобус має 34 місця та ексклюзивну кухню. Зовні надруковане бойове повідомлення: «Завжди голодні». Це дає зрозуміти суперникам, із ким вони мають справу.

ФК «Лейпциг». У березні цього року до футбольної команди приєднався MAN Lion's Coach L. Автобус не тільки відрізняється підвищеним комфортом, а і привертає увагу ззовні. Логотип клубу та напис «Leipzig fährt MAN» (Лейпциг їздить на MAN) прикрашають передню та задню частину транспорту.

Окрім футбольних команд це також БК «Альба Берлін». Для високих гравців баскетбольної команди автобус пропонує 44 комфортних пасажирських місця. Особливістю є скляні навіси та великі вікна, які створюють відкриту й доброзичливу атмосферу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нещодавно новий автобус MAN отримало і київське «Динамо».