П'ятниця, 30 квітня 2021 13:45

Case представив нову лінійку фронтальних навантажувачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Case Construction Equipment оголосила про запуск в Європі нової лінійки фронтальних колісних навантажувачів Evolution G-Series.

Нова серія G, доповнена комплексними удосконаленнями по всій лінійці, підвищує продуктивність і продуктивність за рахунок збільшення часу безвідмовної роботи, а також дає операторам більший контроль і розуміння машини і її можливостей.

Абсолютно нова система корисного навантаження інтегрована безпосередньо в основний дисплей колісного навантажувача CASE G-Series Evolution.

Вона відображає вагу завантаження ковша, кількість проходів, робочу масу, дані відстеження завдань і багато іншого, що актуально для крупносерийного навантаження і виробничих середовищ.

Оператори отримують вигоду від можливості точно завантажувати кожен самоскид і знижувати ймовірність недовантаження або перевантаження за рахунок точного зважування кожного ковша з одночасним відстеженням загальної ваги матеріалу, завантаженого в кожен самоскид.

Удосконалена система корисного навантаження допомагає операторам відстежувати загальні навантаження, включаючи загальний обсяг матеріалу, переміщеного за певний час, історію завантаження по клієнту, заявці або матеріалу, а також забезпечуючи повну історію заявок.

Також нові навантажувачі CASE Evolution G-Series оснащені абсолютно новим сенсорним дисплеєм, який забезпечує продуктивність планшета для доступу до всіх критично важливих параметрів машини і робочих даних.

Це включає в себе повністю нові електрогідравлічні органи управління, які дозволяють оператору незалежно налаштовувати швидкість підйому стріли і нахилу ковша відповідно до умов роботи. Кожну функцію можна налаштувати незалежно, вибравши один з трьох режимів реакції: плавний, помірний і агресивний.

Компанія Case спростила попередній режим управління потужністю двигуна, запропонувавши два нових режими Max і Smart.

Режим Max необхідний, коли оператор хоче працювати з максимальною продуктивністю двигуна в складних умовах. Своєю чергою новий інтелектуальний режим Smart забезпечує вищу продуктивність і покращений досвід роботи за рахунок поліпшеного зв'язку між двигуном і трансмісією на менш складних робочих майданчиках.

Оператори також можуть скористатися перевагами нової функції паралельного підйому для будь-яких змін стріли, яка сприяє утриманню матеріалу і плавному навантаженню за рахунок автоматичного збереження кута і положення ковша або вил.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у стандартну комплектацію навантажувачів Evolution серії G входять телематична система Case SiteConnect для збору і надання онлайн важливої ​​інформації про продуктивність і місцезнаходження машин, а також SiteWatch з новою панеллю керування для інтуїтивно зрозумілої навігації.