Четвер, 19 вересня 2019 19:55

Kobelco представив найбільший гусеничний екскаватор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка має на 17% кращу паливну економічність, у порівнянні з попередніми моделями.

Компанія Kobelco представила гусеничний екскаватор останнього покоління SK850LC-10. Новинка оснащена двигуном Hino, який має потужність 380 кВт (516 к.с.) та розвиває крутний момент 2120 Нм. Силова установка відповідає нормам EPA Tier 4 Final, маса екскаватора – 84,2 т. Екскаватор SK850LC-10 має на 17% кращу паливну економічність завдяки використанню еко-режиму і оптимізованому гідравлічному компонуванню. Машина також має турбонагнітач із змінною геометрією і нову систему селективного каталітичного відновлення (SCR).

На SK850LC-10 встановлена новітня система охолодження Kobelco з двома вентиляторами з гідравлічним приводом. Ця гідравлічна версія запобігає переохолодженню за рахунок використання вбудованих датчиків для зниження швидкості обертання двохвентиляторного блоку, що сприяє підвищенню ефективності і надійності.

Зусилля копання ковша нової машини становить 41095 кг, а тягове зусилля – 66587 кг. Екскаватор SK850LC-10 забезпечує підвищену продуктивність під час роботи на бездоріжжі та схилах, а також прекрасно підходить для загальних будівельних і земляних робіт. Було покращено зусилля управління важелем на 25%. В результаті знизилася стомлюваність оператора.

Для підвищення комфорту оператора, виробник оснастив SK850LC-10 великою кількістю дефлекторів системи клімат-контролю у кабіні. Верхній захист FOPS, камера заднього виду і проблискові маячки входять в стандартну комплектацію машини.