Субота, 23 травня 2020 13:03

Через великий попит на ринок повернули брутальний тягач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автомобіль був присутній на ринку в 2014 та 2017 роках.

Компанія Peterbilt Motors повернула на ринок комплектацію Pride & Class моделі тягача 389 через великий попит на неї. Вантажівка Peterbilt 389 Pride & Class була представлена з обмеженим виробничим циклом в 2014 та 2017 роках.

Особливістю моделі 389 Pride & Class є її брутальний зовнішній вигляд і інтер'єр кабіни. «Пакет Pride & Class Model 389 займає місце серед найбільш знакових вантажівок Peterbilt», - сказав Роберт Вудол, помічник генерального директора з продажу та маркетингу в Peterbilt.

Ключові зовнішні особливості комплектації Pride & Class - хромовані поліровані деталі кабіни та інших елементів тягача. Оздоблення включає поліровані хромовані корону капота, решітку радіатора, бічні вставки капота та крила капота, сонцезахисний козирок, бампер, вихлопні труби, дзеркала, фари і емблему Pride & Class, розміщену на спальній частини кабіни. Також до цього варто додати поліровані підніжки, панелі рокера, батарейний відсік, паливні баки і бризковики.

Усередині вантажівка 389 Pride & Class поставляється з платиновим арктичним сірим інтер'єром, чорним вугільним верхом і оздобленням з чорного дерева. На підголівниках чорних шкіряних сидінь вишиті логотипи Pride & Class, а підлогу кабіни і спального місця покриває чорний килим. Також є спеціальне кермо і емблема Pride & Class на приладовій панелі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: