Субота, 28 березня 2020 18:13

МАЗ представив перший серійний газовий сміттєвоз

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку напередодні показали білоруським комунальникам.

МАЗ представив свій перший серійний газовий сміттєвоз МАЗ-4901С4. Машина зібрана на заводі «Могилівтрансмаш» і працює на стиснутому природному газі, повідомляє прес-служба автовиробника. Для цього використовується обладнання четвертого покоління норвезької компанії Hexagon. З його допомогою машина за раз проходить близько 200 кілометрів. У порівнянні з дизельним двигуном виходить на 40% економічніше за рахунок економії на паливі. Для заправки газом встановлені два блоки з композитних матеріалів загальним об'ємом 420 літрів.

Сміттєвоз із заднім завантаженням вміщує понад 10 кубометрів вантажу. У машині використовується швидкозбірна арматура, яку легко ремонтувати. У передній частині кузова і на задньому борту вбудовані відстійники. Тим самим рідкий бруд не розтікається навколо техніки, а накопичується і зливається в спеціально відведених місцях.

Сміттєвоз підтримує євростандарт з безпеки. Так, монітор і камера заднього виду дозволяють вести контроль над завантаженням і розвантаженням, а також спрощують рух заднім ходом.

Передбачено і дворучний алгоритм закриття заднього борту. Це свого роду додатковий контроль стану заднього борту після вивантаження. Водій сміттєвоза підходить до заднього борту, за допомогою подвійних ручок закриває його і одночасно контролює відсутність в кузові небажаних елементів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: