Субота, 28 березня 2020 12:41

В лінійці Renault з'явилась спеціальна модель з пробігом

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автомобіль відновлюють на заводі та надать рік гарантії.

Лінійка вантажних автомобілів з пробігом Renault Trucks поповнилася моделлю з 13-літровим двигуном потужністю 480 к. с. у версії T01 Racing. Її розробили фахівці підрозділу Halle du Design, яких надихнув світ автогонок.

Лакофарбове покриття версії Renault Trucks T01 Racing має основу у вигляді білого відтінку EKLA, на якому яскраво виділяються чорний, червоний і жовтий кольори. Вантажівку також прикрашають світловідбиваючі наклейки, які знов таки відсилають до світу високих швидкостей автоспорту. На окрему увагу заслуговує забарвлення сонцезахисного козирка, колісних дисків, решітки радіатора і зовнішніх корпусів дзеркал заднього виду, що завершують стрімкий вигляд версії T01 Racing.

Таке перетворення вантажівки з пробігом в версію Renault Trucks T01 Racing відбувається на підприємстві Used Trucks Factory. Цей підрозділ знаходиться в промисловому комплексі в Бурк-ан-Бресе і займається відновленням автомобілів з пробігом, використовуючи процеси, розроблені для складання нових автомобілів.

Renault Trucks T01 Racing - автомобіль з пробігом, підготовлений фахівцями Renault Trucks у відповідності зі строгими стандартами виробника і з використанням оригінальних запасних частин. Такі автомобілі отримують додаткову гарантію на 12 місяців або 120 000 км пробігу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: